STIG G. HANSEN

Ligesom de bedste briller fås hos optikeren fås de bedste cykler selvfølgelig hos cykelhandleren. Jeg beskæftiger mig kun med cykler og har over 40 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste kunder. Jeg bruger meget tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top, uanset om det gælder street-og sportscyklen MTB eller El cykler.

Stig G. Hansen

DET SIGER ANDRE

Hurtig og god service ved reparation af cykel.

Pt. er jeg ved at købe en el cykel og har her fået den absolutte bedste vejledning og betjening til det. Har været andre steder, hvor betjeningen slet ikke kunne måle sig med stedet her. Stig giver sig god tid til at informerer og svare på spørgsmål smile

RIKKE K.

Jeg har været ude for at blive kørt ned på min cykel. Dagen efter blev den afleveret til [Stig Cykler] med bøjede forhjul og styr bag hjulet bar flået af og min ene pedal arm var knækket af. Dette ordnet [..] for 2100 på to dage det er sku godt klaret, og den kører som ny som altid tilfreds.

CHRISTINE LARSEN

Den bedste cykelhandler jeg har handlet hos igennem årene.

Forretningen er lidt lille og udvalget er derfor begrænset, men der er masser af gode råd, og serviceniveauet er højt.

Jeg afleverede min cykel hos ham for at få skiftet kæde og muligvis kransen. Han sagde at det ville tage 2 dage. Dagen efter var den klar til afhentning, kæden og kransen skiftet og smurt, dæk pumpet … og så havde ha$n tilmeldt rengjort hele cyklen, der var lidt “sjofel” at se på efter en lang vinter.

Se det er sgu’ da service smile

ANDERS W.

Københavns bedste cykelsmed. gode råd god service og lidt kærlig skældud hvis man ikke passer på sin cykel.

BENJAMIN BOE