HURTIG OG EFFEKTIV CYKEL REPARATION PÅ AMAGER

Er du ikke lige typen, som selv lapper cyklen efter en punktering eller kræver din cykel en mere omfattende reparation for at fungere optimalt? Så er Stig cykler en fornuftig løsning
Uanset dit behov for cykelreparation kan jeg udføre arbejdet på mit værksted. Jeg varetager både de traditionelle og de mere komplicerede reparationer af din cykel, og de foretages altid grundigt og professionelt.

 

JEG HAR ET FULDT MODERNE CYKELVÆRKSTED

En af mine helt store styrker er alsidighed, og det gælder også på mit cykelværksted. Der findes ikke den del af en cykel, vi ikke kan udskifte eller reparere, så du får en professionel og holdbar reparation.

Det skyldes dels en stor erfaring med alle slags cykelreparationer, dels et moderne værksted som er helt opdateret med nyeste teknologi. Jeg sørger løbene for at være på forkant med både materialer og teknik.

Jeg ved, at cyklen for mange er et uundværligt transport middel, og derfor bliver reparationerne også, så vidt muligt, lavet fra dag til dag.

DET SIGER ANDRE

Hurtig og god service ved reparation af cykel.

Pt. er jeg ved at købe en el cykel og har her fået den absolutte bedste vejledning og betjening til det. Har været andre steder, hvor betjeningen slet ikke kunne måle sig med stedet her. Stig giver sig god tid til at informerer og svare på spørgsmål smile

RIKKE K.

Jeg har været ude for at blive kørt ned på min cykel. Dagen efter blev den afleveret til [Stig Cykler] med bøjede forhjul og styr bag hjulet bar flået af og min ene pedal arm var knækket af. Dette ordnet [..] for 2100 på to dage det er sku godt klaret, og den kører som ny som altid tilfreds.

CHRISTINE LARSEN

Den bedste cykelhandler jeg har handlet hos igennem årene.

Forretningen er lidt lille og udvalget er derfor begrænset, men der er masser af gode råd, og serviceniveauet er højt.

Jeg afleverede min cykel hos ham for at få skiftet kæde og muligvis kransen. Han sagde at det ville tage 2 dage. Dagen efter var den klar til afhentning, kæden og kransen skiftet og smurt, dæk pumpet … og så havde ha$n tilmeldt rengjort hele cyklen, der var lidt “sjofel” at se på efter en lang vinter.

Se det er sgu’ da service smile

ANDERS W.

Københavns bedste cykelsmed. gode råd god service og lidt kærlig skældud hvis man ikke passer på sin cykel.

BENJAMIN BOE